:: Μενού Χρήστη
Σύνδεση Χρήστη

Username:
Password:

IP:54.80.87.62

Members List Εγγεγραμμένα Μέλη:
Σύνολο: 7967
on-line τώρα:
Επισκέπτες: 221
Μέλη: 28
Σύνολο: 249


Aν χάσατε το συνθηματικό σας πατήστε εδώ


Είσαστε ανώνυμος χρήστης. Μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας εδώ
:: Περιήγηση
 Αρχική Σελίδα
 Φόρμα Επικοινωνίας
 Αποποίηση Ευθυνών
 Playlist (A66fm)
 Aγγελίες On-line
 Επαγγελματικός οδηγός
 WebTV
 WebRadioTV

 Web Tools
 ADSL Speed Meter
 NetTools
 webmail
 Downloads
 Underground
 Top Ελληνικών site
 Image-Hosting

 Mενού Χρήστη
 Λογαριασμός
 Κέντρο Μηνυμάτων
 FreeDrive
 Bookmarks
 Λίστα Μελών
 Πρόσθεσε στα favorites
 SiteBuilder
 photo-album
 Αλλαγή κωδικού

 Παιχνιδότοπος
 Arcade Games
 freegaming
 Κρεμάλα
 Roulette
 Maximum Arcade
 Sudoku
 Hot Or Not

 Συζητήσεις
 Forums
 Κέντρο Μηνυμάτων
 Δημοσκοπήσεις
 Chat
 Chat (Pop-Up)

 e-magazine
 Δημοσκοπήσεις
 Mailing List
 Συνταγές
 Διασκέδαση
 Ανέκδοτα
 Πρόβλεψη Καιρού
 Φωτογραφία απο δορυφόρο
 Αποστολή Νέων
:: Διαφήμιση
:: (anti)Virus News
:: Διαφήμιση
OUT.GR_Disclaimer

Όλα τα λογότυπα, εμπορικά σήματα, κείμενα σε αυτόν τον δικτυακό τόπο είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. Καμία εικόνα ή περιεχόμενο από αυτόν τον δικτυακό τόπο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να αναπαραχθεί χωρίς τη ΓΡΑΠΤΗ του άδεια.

Οι προσθήκες & τα σχόλια είναι ιδιοκτησία των συντακτών τους, όλα τα υπόλοιπα καλύπτονται απο General Public License (GNU GPL)

OUT.GR_Disclaimer

Εάν παραβούμε ακούσια οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα, παρακαλώ ενημερώστε μας αμέσως μέσω του παρακάτω E-Mail.

Αυτός ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί για την λειτουργία του κώδικα που βασίζετε στό phpnuke, software που καλύπτεται από άδεια GPL (phpNUKE).

Αυτός ο δικτυακός τόπος έχει σχεδιαστεί για να απεικονίζεται σωστά σε ανάλυση 1024x768 (ή 1280 x 1024) True-Color και με χρήση τουλάχιστον του MS Internet Explorer Version 7 ή firefox 3. Η διαφορετική ρύθμιση/browser μπορούν να προκαλέσουν την ανάρμοστη παρουσίαση του ιστοχώρου.

1. Περιεχόμενο
Οι υπέυθυνοι αυτού του δικτυακού τόπου διατηρούν το δικαίωμα να μην είναι αρμόδιοι για την επικαιρότητα, την ακρίβεια, την πληρότητα ή την ποιότητα των παρεχόμενων σε αυτόν πληροφοριών. Οι αξιώσεις ευθύνης σχετικά με τη ζημία που προκαλείται με την χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών που παρέχονται, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε είδους πληροφοριών που είναι ελλιπείς ή ανακριβείς, θα απορρίπτονται. Όλες οι προσφορές είναι μή-δεσμευτικές και χωρίς καμία δική μας υποχρέωση. Τα μέρη των σελίδων ή η πλήρης δημοσίευση συμπεριλαμβανομένων όλων των προσφορών και όλων των πληροφοριών μπορούν να επεκταθούν, να αλλάξουν εν μέρει ή εντελώς και να διαγραφούν από το συντάκτη χωρίς καμία χωριστή ανακοίνωση-προειδοποίηση.

2. Παραπομπές και συνδέσεις
Ο συντάκτης δεν είναι αρμόδιος για οποιοδήποτε περιεχόμενο που συνδέεται ή που αναφέρεται από τις σελίδες του - εκτός αν έχει την πλήρη γνώση του παράνομου περιεχομένου που αυτές περιέχουν και θα ήταν σε θέση να αποτρέψει τους επισκέπτες του δικτυακού του τόπου από την προβολή εκείνων των σελίδων. Ενδεχόμενη ζημία που θα προκύψει από την την χρήση των πληροφοριών που παρουσιάζονται εκεί, βαρύνει τον συντάκτη των αντίστοιχων σελίδων και όχι αυτόν τον δικτυακό τόπο που έχει συνδέσει-οδηγήσει σε αυτές τις σελίδες..

3. Πνευματικά δικαιώματα
Ο συντάκτης δεν έχει-είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει για δημοσίευση οποιοδήποτε προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα υλικό, ή αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, να καταδείξει για το καθένα απο αυτά τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων . Τα πνευματικά δικαιώματα για τα στοιχεία του δικτυακού αυτού τόπου τα οποία έχουν δημιουργηθεί από τον συντάκτη αυτής της σελίδας ανήκουν σε αυτόν. Ως εκ' τούτου οποιαδήποτε αντιγραφή ή χρήση των αντικειμένων όπως τα διαγράμματα, οι ήχοι ή τα κείμενα σε άλλες ηλεκτρονικές ή τυπωμένες δημοσιεύσεις δεν επιτρέπεται χωρίς τη γραπτή συμφωνία του συντάκτη..

4. Ασφάλεια δεδομένων
Εάν σε αυτό τον δικτυακό τόπο σας δίνεται η ευκαιρία για την είσοδο των προσωπικών ή επιχειρησιακών στοιχείων (διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ονόματα, διευθύνσεις κ.λ.π.), η είσοδος αυτών των στοιχείων πραγματοποιείται εθελοντικά. Η χρήση και η πληρωμή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες επιτρέπεται - -εάν αυτό είναι τεχνικά δυνατό και λογικό- χωρίς να προσδιορίζεται κάποιο προσωπικό δεδομένο ή με τον προσδιορισμό μέσω ανώνυμων δεδομένων-ψευδώνυμου.

5. Downloads
Ίσως ο δικτυακός μας τόπος σας δώσει την ευκαιρία για να μεταφορτώσετε αρχεία στον υπολογιστή σας,η χρήση αυτών των προγραμμάτων - αρχείων - εντολών μπορεί κάτω απο προυποθέσεις να οδηγήσει σε κίνδυνό εσάς και τις συσκευές σας, ως εκ τούτου ΔΕΝ έχουμε καμία νομική ευθύνη για πιθανές ζημιές που προκληθούν στα συστήματα που θα εγκατασταθούν καθώς και σε αυτά που σχετίζονται με αυτά.

6. Νομική ισχύς αυτής της αποκήρυξης
Αυτή η αποκήρυξη πρόκειται να θεωρηθεί ως τμήμα του δικτυακού τόπου από την οποία παραπεμφθήκατε εδώ. Εάν τα τμήματα ή οι μεμονωμένοι όροι αυτής της δήλωσης δεν είναι νομικά σωστά, το περιεχόμενο και η ισχύς των άλλων μερών παραμένει, ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός.

:: Ωρα
:: Εορτολόγιο
:: Χρήσιμες Πληροφορίες
·Τρέχουσα Σεισμικότητα Του Ελληνικού Χώρου
·Δρομολόγια Πλοίων
Πειραιάς - Ραφήνα
·Αφίξεις Αεροπλάνων τα τελευταία 60 λεπτά στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
·Δρομολόγια Αεροπλάνων
Olympic - AegianAir
· Η κίνηση στην Αθήνα
· Τιμές Πρατηρίων Καυσίμων
Αττική - Θεσσαλονίκη - Υπόλοιπη Ελλάδα
· Ονομαστικός Κατάλογος ΟΤΕ
·Χρυσός Οδηγός ΟΤΕ
·
Ταχυδρομικοί Κώδικες
·Πρόγνωση θαλασσών
· Βουλή των Ελλήνων
· Εθνικό Τυπογραφείο
· Συνήγορος του Πολίτη
· ΙΝ.ΚΑ.

· Δρομολόγια Λεωφορείων
Αθήνα - Θεσσαλονίκη
· e-Οικονομία
· Οδηγόςτου πολίτη
· Ο.Π.Α.Π.
· Κρατικά Λαχεία
· Εφημερίες Νοσοκομείων(ΕΣΥ)
· Εφημερίες Φαρμακείων
Αθήνα - Θεσσαλονίκη
· Κ.Τ.Ε.Ο.
:: Διαφήμιση
WWF Detox
:: Διαφήμιση
:: Διασκέδαση
:: Γαστριμαργικές Προτάσεις
Αρχική Εγγραφή Downloads  Search  Topics Το Προφίλ σας   Top Links Email Πάνω
FORUM PERSONALS FREEDRIVE BUILD A WEB-SITE CHAT CHAT (ENGLISH) GAMES LET\'S GO OUT KALLIGRAPHIA
BOOKMARKS ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ SEARCH SATELLITE PIC WEATHER DOWNLOADS EMAIL SPONSORS NEWS PRIVATE MESSAGES HOSTING PHOTO ALBUM
Copyleft © 2002-9. Out.Gr .Some rights reserved.
κινητά τηλέφωνα φθηνά μεταχειρισμένα laptop φθηνά laptop κινητά τηλέφωνα με 4 sim φθηνά κινητά τηλέφωνα porto heli luxury villas porto heli family luxury villas luxury villas portoheli
| More
         

spambot  killeronline gamesonline gamesonline gamesonline gamesonline gamesonline gamesonline gamesgreek webradiogreek webradio greek radio greek radio


[ Δημ.σελ.: 0.10 δευτ. | Memory Usage: 954.6 KB | DB Queries: 136 ]